Ücretsiz Pazaryeri Entegrasyon - Ücretsiz Entegrasyon Modülü

Son Yıllarda N11, Gittigidiyor, Hepsiburada, Trendyol, Amazon, Epttavm, Çiçek Sepeti gibi pazaryeri konsepti ile satış yapan sitelere ilgi artmaya başladı. Kendi Sitesi üzerinden E-ticaret yapan bir çok firma ürünlerini aynı zamanda pazar yerleri üzerindede atışa çıkarmaktadır. Bir çok mağazada satış yapılması, ürünlerin pazaryerlerine gönderilmesi,ürün stok kontrolü gibi sorunlarıda beraberinde getiriyor.

Entegrasyon Hizmeti

Bu sorunlar için çözüm geliştirmek üzere her geçen gün yeni entegrasyon firmaları ortaya çıkmakta ve geliştirdikleri çözümlere göre farklı fiyat politikaları belirlemektedir. Entegrasyon hizmetlerinin büyük bir çoğunluğu kendi web siteleri üzerinden hizmet veren portalardan oluşmaktadır. bu portallara üye olup ürünlerini manuel olarak yada xml üzeründen yüklemeniz gerektedir. ürünleri entegrasyon firmasının sistemine yüklendikten sonra pazar yerlerine gönderip satışa başlayabiliyorsunuz.

Sizin Sitenize Entegre olan Easy Entegre

Easy Entegre Opencart tabanlı web sitenize entegre olan bir pazaryeri modülüdür. Hali hazırda satış yapmış olduğunuz web sitesine modül olarak kurulur ve mevcut ürünleriniz pazar yerlerine gönderir ve eşitler, pazar yerlerinden yada mağazanızdan satış yaptığınızda satılan ürünleri diğer pazar yerlerinde ve Opencart mağazanızda anında günceller.

Opencart Mağazam var Ücretsiz Pazaryeri entegrasyonu kullanmak için ne yapmalıyım ?

Hali hazırda bir opencart mağazanız varsa Buraya Tıklayarak easy entegre modülünü indirip opencart mağazanıza kurup 15 gün süreyle ücretsiz olarak deneyebilirsiniz. Easy Entegre Detaylı Eğitim Videoları için Buraya Tıklayın

Opencart Mağazam yok Ücretsiz Pazaryeri entegrasyonu kullanmak için ne yapmalıyım ?

Öncelikle Buraya Tıklayarak Ücretsiz bir Opencart Sürümü indirip php-mysql tabalı sunucunuza opecart e-ticaret sistemini kurun, daha sonra Buraya Tıklayarak Easy Entegre modülünü indirip opencart mağazanıza kurup 15 gün süreyle ücretsiz olarak deneyebilirsiniz.