Pazaryeri Entegrasyonu Nasıl Çalışır?

Online ticarete, son zamanlarda gelişen teknoloji ile birlikte, tüketicilerin istekleri doğrultusunda, oldukça popülerleşti. Bu doğrultuda pazaryeri entegrasyonu çok önemli bir konuma yükselti. Sanal alem üzerinden satıcının ve tüketicinin bir arada buluştuğu ortama pazaryeri denilmektedir. Bu süreçte, tüketicilerin istekte bulunduğu ürün ve hizmetlere en kısa sürede amaç olarak belirlenir. Tüketicilerin kolay ulaşım imkanına erişmesi, internet ortamını daha da çekici kılmaktadır. Dijital ortam üzerinden çeşitli markalar e-ticaret siteleri vasıtası ile direkt olarak tüketiciye ulaşmayı hedefler. Tüketicilere farklı alanlardan verilen hizmet ve ürünler markaların kazanç oranlarını arttırmaktadır. Pazaryeri entegrasyon kuruluşunda çok fazla tüketici kitlesine ehil büyük e-ticaret markalarını kapsar. Farklı pazaryerleri arasındaki veri akışını ve etkileşimi sağlar.



Pazaryeri Entegrasyonu Nedir?

Online ticaretteki iş potansiyeli işletmelerin daima hoşuna gider. Fakat oluşan iş yükü girişimcilerin gözlerini korkutur ki kesinlikle haksız sayılmazlar. Gereken işlemleri herhangi bir pazaryeri entegrasyonu kullanmadan el ile yapmaya kalkarsak, bunun için bir ekip gerekecektir. Dolayısı ile burada oluşan bütçe, küçük ve orta çaplı bir işletmenin ilk başta ayırabileceği bütçenin oldukça üstünde olacaktır. Üstelik bu işe ilk defa giriyorsanız bu sizin için korkunç bir kara delik olabilir. Her bir ürünün tek tek tüm platformlara yüklenmesi, her platformun kendine has farklı yapıları olduğu için bu olay işletme için büyük bir sorun yaratabilir. Gerçekleşen satışların sonucunda değişen stok verilerinin pazaryeri entegrasyonu olmadan sürekli kontrol edilip düzenlenmesi ise kesinlikle imkansıza yakındır. Fakat bu işlemi pazaryeri entegrasyonu ile rahatlıkla yapabilirsiniz.

Pazaryerlerinde karşılaştığınız sorunları kolayca halledebilmek ve iş yükünü azaltmak için Easyentegre modülünü ücretsiz olarak deneyebilirsiniz. Easy Entegre Tamamen açık kaynak kodlu bir modüldür, herhangi bir şifreli kod vs barındırmaz. Mevcut sistem dosyalarınıza yada veritabanı dosyalarınıza müdahale etmez. Güvenle sitenize kurup test edebilirsiniz.


     EASYENTEGRE ENTEGRASYON MODÜLÜ ÜCRETSİZ İNDİR     

    MODUL KURULUM VİDEOSU İZLE