Opencart n11 Pazaryeri Entegrasyonu


N11 Türkiye’nin en başarılı ve büyük e-ticaret sitelerinden biridir. İlk pazar yerlerinden birisi olma özelliğinide taşıyan n11 de 50.000 den fazla mağaza günde binlerce satış gerçekleşitirilmektedir. Onlarca kategori üzerinde milyonlarca ürün içeriği olan n11 de satıcılar genellikle n11 de mağaza sahibi olmaktan mutludu.


N11 ürünlerini pazarlamak isteyen bir çok firma için önemli bir site, çok fazla reklam bütçesinin olması ve çok fazla trafiğe sahip olması ürününüzü aynı anda binlerce kişiye pazarlama fırsatı sunmakta. Satıcılar için çok iyi bir pazar olmasına rağmen n11 pazar yerinin satıcılar için dezavantajlarıda var. En önelisi eski panel yapısı. Yapıldığı günden beri fazla bir değişikliğe gidilmemiş olması satıcılar tarafından dezavantaj sağlıyor. Görüntü olarak eski ve yapısı açıkcası biraz hantal ve yavaş çalışıyor. Bu yüzden ürünlerinizi n11 pazar yerine yüklemek ve güncellemek zor ve zaman alan bir süreç. 


Ancak; bu dezavantajları avantaja çevirmek hiç zor değil. Opencart alt yapısı kullanan e-ticaret firmaları için geliştirdiğimiz easyentegre Opencart pazar yeri entegrasyonu sayesinden ürünlerinizi kolayca n11 pazar yerine gönderebileceksiniz.


Easy entegre Opencart n11 pazar yeri modülü


easyentegre N11 pazar yeri entegrasyonu Opencart alt yapılı web sitenizin içine aynı bir modül gibi kuruluyor. Opencart web sitenizdeki bütün ürünler ile entegre olduğu için diğer sistemler gibi başka bir panele ürün aktarmak zorunda kalmıyorsunuz. N11 pazar yeri ile entegre olarak bütün ürünlerinizin içerikleriniz hızlı ve kolay bir şekilde isterseniz tek tek isterseniz toplu olarak pazar yerine gönderebiliyorsunuz. Sizin için çok kıymetli olan web sitenizin içeriğinide başka bir yapı ile paylaşmak sorunda kalmıyorsunuz. 


asyentegre Opencart pazar yeri entegrasyonu ürünlerinizi güncel tutar. Stok ile çalışan bir yapıya sahipseniz çok işinize yarayacak bu özellik ile web sitenizden veya başka bir pazar yerinden satılan bir ürünün stoğu otomatik olarak tüm pazar yerlerinde değişebilir. Ayrıca fiyat ve diğer tüm içerikleride günceleyebilirsiniz. Sistem bunu isterseniz otomatik olarak yapar, istersenizde bir buton ile siz güncellemeyi gerçekleştirebilirsiniz.

easyentegre N11 pazar yeri entegrasyonu güncellene bilen bir yapıya sahiptir. N11 pazar yeri entegrasyon bilgilerinde değişikliği yaptığı zaman bize bilgi gelir ve yazılımcılarımız bu gelen bilgiler eşliğinde yazılımlarımızı modifiye eder, testlerini gerçekleştirir. Open cart alt yapılı web sitenizin içinde kurulun olan easyentegre Opencart pazar yeri entegrasyonu ekranın da güncelle butonu çıkar isterseniz bu butona basarak güncellemeyi alabilir ve hatasız şekilde pazar yeri entegrasyonunuzu kullanmaya devam edersiniz.


Bunun gibi onlarca özelliği sahip asyentegre Opencart pazar yeri entegrasyonunu hemen ücretsiz olarak indirebilir ve ilk ürürünlerinizi hemen gönderebilirsiniz. 


Easy Entegre pazar yeri modülünü indirin. MODÜLÜ İNDİR.