Easy Entegre N11 Api Entegrasyon Modülü

Easy Entegre, adından da anlaşılabileceği gibi, kolay ve anlaşılır ara yüzü ile kısa sürede uyum sağlayabileceğiniz kullanıcı dostu bir yapıya sahiptir. Easy Entegre özellikle opencart konusunda deneyimli uzman yazılımcı kadrosu tarafından yazılıp geliştirilen bir modüldür. N11 mağazanızı sorunsuz bir şekilde yönetebilmeniz, ürün gönderimi, güncelleme ve sipariş stok takibi gibi en önemli işlemleri kesintiye uğramadan yapabilmeniz için her gün yeni özellikler eklemeye devam ettiğimiz canlı ve güncel bir modüldür.

Easy Entegre  Opencart 2.3.0.2 ve Tüm Opencart 3.x versiyonlarıyla uyumludur.

Kolay Yönetim

Tüm mağazalarınızı tek ekranda kolayca yönetirsiniz. Üstelik mobil tasarımı sayesinde bunu cep telefonunuzdan dahi yapabilirsiniz.

Otomatik Güncelleme

Otomatik güncelleme özelliği sayesinde, planlı ve anlık, stok ve fiyat güncellemeleri yapabilirsiniz. Bir pazar yerindeki satışınız diğer tümüne yansır.

Hızlı Listeleme

Kontrol panelinden ürünlerinizi hızlı bir şekilde düzünleyebilirsiniz ve bu ürünleri pazar yerlerinde tek tek yada toplu olarak kolayca listeleyebilirsiniz.

Hızlı Kurulum

Entegrasyoları satın aldığınız gün anında kurulum yapılır, Test süreçleri tamamlanıp aynı gün içerisinde kullanıma hazır hale getirilir.

7/24 Yazılım Desteği

Pazaryeri Entegrasyonlarının kullanımı ile ilgili tüm sorularınız için 7/24 Telefon, whatsApp ve e-posta ile iletişim desteği.

Güncelleme Desteği

Pazaryeri entegrasyonlarında yapılan güncellemeleri Entegrasyonlarımızda yer alan otomatik güncelleme özelliği ile anında kendi sitenizde güncelleyin .


 Hemen Ücretsiz olarak indirip Opencart mağazanızda test edebilirsiniz. Detaylı Kurulum ve kullanım videoları için Tıklayınız.

pazar yeri entegrasyonu - opencart modülü

pazar yeri entegrasyonu - opencart modülü

Easy Entegre ile Opencart mağazanızda yer alan ürünleri pazar yeri mağazanıza, yada pazaryerindeki ürünleri opencart mağazanıza aktarma, satışa açıp, kapama, güncelleme ve silme işlemlerini ister toplu olarak isterseniz tek tek yapabilir, N11 Mağazanızdan aldığınız siparişleri opencart mağazanıza aktarabilir, değişen stok ve fiyatları opencart mağazanızda ve tüm pazar yeri mağazalarınızda aynı anda güncelleyebilirsiniz. Sürekli geliştirilen ve yeni özellikler eklenen Easy Entegre modülü uzaktan güncellenebilir yapıdadır, Easy Entegrenin yeni bir versiyonu yayınlandığında tek tıkla modülünüzü güncelleyebilirsiniz.

Easy Entegre ile Neler Yapabilirsiniz

  • 1- N11 mağazanızda yer alan ürünlerinizi tek bir ekrandan yönetebilirsiniz.
  • 2- Openart mağazanızda yer alan ürünlerinizi tek tek yada toplu olarak N11 mağazanıza gönderebilirsiniz.
  • 3- Opencart mağazanızda yer alan ürünlerinizi hızlıca N11 Mağazanıza gönderebilir, anlık stok ve fiyat değişimlerini otomatik olarak güncelleyebilirsiniz.
  • 4- Tek tıkla otomatik güncelleme özelliği  ile N11 API üzerinde yapılan tüm güncellemeler anında Easy entegreye uygulanır. 
  • 5- N11 Mağazanızdan gelen siparişlerinizi opencart s aktarabilir, sipariş nedeniyle değişen stokları hem Opencart mağazanızda hemde satış yaptığınız diğer mağazalarda otomatik olarak güncelleyebilirsiniz.
  • 6- N11 Mağazanızda yer alan ürünlerinizi Opencart mağazanıza tek tıkla aktarabilirsiniz.
Hemen Ücretsiz olarak indirip Opencart mağazanızda test edebilirsiniz. Detaylı Kurulum ve kullanım videoları için Tıklayınız.