Opencart Hepsiburada Pazaryeri Entegrasyonu


Hepsiburada.com, 1998 yılından beri faaliyette olan, yalnızca İnternet üzerinden hizmet veren alışveriş sitesi. 2011, 2012 ve 2013 yıllarında Türkiye’nin en sevilen markası, 2013 yılında ise Yılın E-ticaret Sitesi seçilmiştir ve internet sitesi aylık 100 milyondan fazla ziyaret almaktadır.


Hepsiburada internet siteleri arasında tam bir efsanedir. İlk olarak kurumsal yapıya ve yüksek bütçeli reklam işlerine imza atan hepsiburada.com 1998 yılından beri faliyet göstermekte ve 2013 yılında yılın internet sitesi seçilmiştir. Hepsi buradanın aylık 100 milyondan fazla ziyaretçisi varıdır.  İlk olarak pazar yeri şeklinde satış hayatına başlamayan hepsiburada zamanla çeşitliliği arttırmak, piyasa koşullarını yakalamak ve tedarik zincirini genişletmek mantığı ile pazar yeri sistemine geçiş yapmıştır. Kendi stoğundan sattığı ürünlerin olması ile birlikte pazar yeri satıcılarının ürünlerinide harmanlayıp satış yapan hepsi burada tam bir internet devirdir.


Kemikleşmiş müşteri kitlesi, önemli bir internet satış tecrübesi olan hepsi burada da satış yapmak cironuzu arttırmak için çok önemlidir.


Ancak hepsi burada da satış yapmanın dezavantajları yok değil. En önemli dezavantajı satıcı destek hattıdır. Çok zayıf ve sorunları çözmek anlamında ileriye gidemeyen hepsi burada satıcı destek hattı çoğunlukla satıcıların yoğun eleştirilerine maruz kalmaktadır. Bu durumda hepsi buradaya ürün göndermek son derece rahmetli uzun bir iştir. Hepsi burada sistemi üzerinden ürün yüklemeyip satıştan vaz geçen bir çok satıcı mevcuttur. 


Ama hemen gözünüz kormasın. Çünkü Opencart alt yapısına sahip bir web siteniz varsa çözümünüz de var; easyentegre opencart pazar yeri entegrasyonu. Sizin için yazılımcı kadromuz ile özenle hazırladığımız pazar yeri entegrasyonunu ücretsiz olarak opencart alt yapılı sitenize kurup hemen kolayca tek bir tuşla ürünlerinizi hepsi burada pazar yerine gönderebilirsiniz. 


Easy entegre Opencart hepsi burada pazar yeri modülü


easyentegre opencart pazar yeri entegrasyonu hepsiburadanın pazar yeri satıcıların karşısına çıkardığı tüm zorlukların üstesin de tek bir butonla gelmenizi sağlıyor. Bu tip müşteri deneyimi sıkıntılarını düşünerek özenle tasarladığımız kontrol paneli sayesinde kolayca ürünlerinizi pazar yerlerinde yönetebiliyorsunuz.


easyentegre opencart pazar yeri entegrasyonu ayrı bir panel değildir, opencart pazar yeri modülü olarak tasarlandığı için standart bir opencart modülü nasıl sitenize yüklenip sitenizle entegre oluyorsa aynı mantıkla çalışır. Ücretsiz olarak indirip kurar ve opencart alt yapılı sitenizdeki ürünler ile tam entegre olur ve içeriklerinizi hepsiburada pazar yerine gönderebilirsiniz.


Onlarca kullanıcının binlerce ürünü gönderme yöntemi olan easyentegre opencart hepsi burada pazar yeri entegrasyonunu sizde hemen ücretsiz olarak indirebilir, ilk ürünlerinizi ücretsiz olarak hemen pazar yerlerine gönderebilir ve hepsi burada pazar yerinde satış yapmanın keyfini çıkarabilirsiniz.


Easy Entegre pazar yeri modülünü indirin. MODÜLÜ İNDİR.