Opencart Gitti Gidiyor Pazaryeri Entegrasyonu


Gitti Gidiyor Türkiye’nin ilk online pazar yeri olma özelliğini taşıyan web sitesidir. 2001 yılından bu yana piyasa olan Gitti gidiyor 2011 yılında eBay tarafından tamamı satın alınarak eBay şirketi olmuştur. 


50 kategorisi ve 28 milyondan fazla kayıtlı kullanıcısı olan Gitti gidiyor gerçekten ürün satmak için ideal bir pazar yeridir. Gitti gidiyora ürünlerinizi koyarak firmanızın satışlarını arttırabilirsiniz.

Türkiyenin öncü pazar yeri olan Gitti gidiyorda sizde satış yapmak istiyorsanız gitti gidiyor pazar yeri entegrasyonumuzu ücretsiz olarak indirerek sitenize kurup ilk ürünlerinizi yine ücretsiz olarak hemen Gitti gidiyor pazar yerine gönderip hemen satışa başlayabilirsiniz.


Easy entegre Opencart gitti gidiyor pazar yeri modülü


Gitti gidiyor ürünlerinizi, sistemine eklemek için, ürün fotoğrafları, ürün başlığı ve alt başlığı, ürün fiyatı, adeti ve satış türü, ürün açıklamaları, satış süresi, kargo bilgileri & şehir seçimi alanı gibi bir çok bilgi ister. Bu bilgileri girmenizin zorunluğu olduğu gibi ayrıca bu bilgileri ne kadar detaylı ve uzun yazarsanız o kadarda ürün aramalarında yukarı çıkma ihtimaliniz artar. Yani kısacası Gitti gidiyorda ürün satmak güzel ve karlıdır ancak içerikleri eklemek anlamında da zor ve zaman alıcı bir süreçtir. Tüm ürünleri tek tek içerikleri ile birlikte girmeniz gerekmekte, fiyatlarınız ve stoklarınız güncellendikce yine bunlarıda aynı anda güncellemeniz gerekmektedir ki, verimli ve karlı bir satış yapıp cironuzu arttırabilesiniz. Ancak tüm bu bilgi yoğunlu içinde gözünüz korkmasın çünkü; 

Easy entegre Opencart gitti gidiyor pazar yeri modülü ile, Opencart alt yapısı kulanan sitenizdeki ürünlerinizin tüm içeriklerinizi Gitti gidiyora gönderebilirsiniz. Üstelik bunu isterseniz toplu olarak bir tuşla gerçekleştirebilirisiniz.


Easy entegre Opencart gitti gidiyor modülü web sitenizin içine bir modül şeklinde  kurulduğu için Opencart web sitenizdeki tüm ürünleri içerikleri ile birlikte olduğu gibi pazar yerlerine gönderir. Hemde sorunsuz ve anında.. Üstelik hareketli piyasa koşullarına sahip ülkemizde çok işinize yaracak bir özelliği daha var, her 20 dk da bir sistem kendini otomatik olarak günceller. Fiyatlarınız  arttığı zaman  yada azaldığı zaman veya stoklu çalışıyorsanız bir ürününüz stoktan düştüğü zaman ister otomatik isterseniz de manuel olarak gitti gidiyordaki fiyat ve stok bilgileriniz güncellenir. Bu hızlı güncelleme özelliği sayesinde rakiplerinizide takip edebilir onların fiyat politikaları üzerinden fiyat stratejinizi de belirleyebilirsiniz.


Bu bahsettiklerimiz Easy entegre Opencart gitti gidiyor pazar yeri entegrasyonun özelliklerinden sadece bir kaçı. Diğer özelliklerimizi görmek, Gitti gidiyor pazar yerinde hızlı, sağlıklı ve karlı bir satış yapmak istiyorsanız, pazar yeri entegrasyonumuzu hemen ücretsiz olarak indirebilir ve ilk ürünlerinizi hemen ücretsiz olarak pazar yerine gönderebilir ve satışa başlayabilirsiniz.


Easy Entegre pazar yeri modülünü indirin. MODÜLÜ İNDİR.