E-Ptt Avm 2022 Komisyon Oranları


E-Ptt Avm trendyol yada hepsiburada gibi çok sık kullanılan bir pazar yeri olmada kendine özgü bir kullanıcı kitlesi var. Özellikle PTT in oluşturduğu devlet destekli marka gücü ve verdiği güven ile E-Ptt Avm den alışveriş yapan bir kesim var ve hiçde azımsanmayacak bir trafiğe sahip. Bunun dışında yeniden bir yapılanmaya gidildiği daha büyük reklam bütçeleri ile daha rekabetçi olunacağı ve bu konularda ilgili kurum ve kuruluşların çalışmalara başladığıda konuşulanlar arasında. Netice olarak elinde ciddi bir kargo gücü ve teşkilatı bulunan PTT kurumu bu yeniden dönüşümü gerçekleştirebilecek güçte gözüküyor. İlerleyen zamanlarda ne olacağını hepimiz göreceğiz.


Gerek şuanki mevcut potansiyeli gerekse ileride dönük verdiği umut ve vaadlere bakacak olursak kesinlikle E-Ptt Avm deki yerimizi biran önce almalıyız. Mağazamızı açıp ürünlerimizi bir an öce yüklemeliyiz. Her zaman dediğimiz gibi gerçek anlamada markalaşma; tüketicinin her zaman her alanda karşısına çıkmakla oluyor.


Peki E-Ptt Avm de satış yapmaya karar verdik ve ürünlerimizi yükledikten sonra hangi E-Ptt Avm komisyon oranları ile satış yapacağız, 2022 E-Ptt Avm komisyon oranları nedir ? Aşağıda bununla ilgili bir liste hazırladık sizin için.


EPttAvm 2022 Komisyon Oranları Nedir?

Anne / Bebek / Oyuncak

%15

Besin Takviyeleri

%10

Beyaz Eşya

%5

Bilgisayar / Tablet

%5

Bilgisayar / Tablet Aksesuar

%10

Elektrikli Bakım Ürünler

%5

Ev Dekorasyon

%10

Ev Elektroniği / TV

%5

Film / Müzik / Oyun

%8

Fitness / Kardiyo

%10

Fotoğraf / Kamera

%5

Fotoğraf / Kamera Aksesuarlar

%10

Giyim / Aksesuar

%10

Hobi / Oyuncak

%10

Kamp Malzemeleri

%10

Kitap

%8

Kozmetik / Sağlık / Bakım

%10

Ofis / Kırtasiye

%8

Oto Lastiği

%5

Otomotiv / Motosiklet

%10

Outdoor Ayakkabı

%10

Pet Shop

%10

Pilates / Yoga

%10

Spor / Outdoor

%10

Spor Ayakkabı

%10

Süpermarket

%10

Takı / Gözlük / Saat

%10

Telefon

%5

Telefon Aksesuarlar

%10

Yapı Market / Bahçe

%10