Çiçek Sepeti Entegrasyonu Nedir?


Çiçek sepeti ismini sektöre öncülük ettiği çiçek satışından almıştır. Türkiye deki ilk ve en tanınır çiçek satışı pazar yeridir diyebiliriz aslında çiçeksepeti için. Çok uzun süre önce eline aldığı sektör liderliğini hala devam ettirmektedir ve sektörün büyümesine ve gelişmesine ciddi katkılar sağlamıştır. Bir çok kişi belkide hayatında ilk defa birine çiçeksepeti aracılığı ile çiçek göndermiştir. Bu anlamdaki açığı kapatıp hızla yatırım alan ve büyüyen çiçek sepeti bulunduğu etkili konumu düşünerek zamanla hediyelik eşya satışınada başladı. Çiçek ve hediyelik eşya satışında başarıyı hızla yakalayan çiçek sepeti, aslında herkezi şaşırta bir kararla pazar yeri olmaya karar verdi. 


Bu karar bir çok çevrede radikal ve başarısızlıkla sonuçlanılacağına inanılan bir hareket gözüyle bakılsada başaralı reklam çalışmaları ile çiçek sepeti pazar yeri olma konusunda da hızla başaralı bir şekilde ilerliyor. Çiçek ve hediyelik eşya gibi romantik şeylerin satıldığı bir sitede pense, sandalye, hatta kazma kürek satılırken görmek ilk olarak hepimize garip geldiysede firma bu kararının arkasında durdu ve yoluna devam ediyor.  Hızlı büyüye bir pazar yeri olması sebebi ile mağaza açmak isteyenlerinde dikkatini çeken çiçeksepetine yoğun bir talep var, bu talep ile birlikte büyümesi ivme kazanacak.


Sizde geç olmadan çiçeksepetinde mağaza açmalısınız. Unutmayın ilk girenler her zaman avantajlıdır.


Çiçek sepeti entegrasyonu ne işe yarar ?


Tüm entegrasyonlarda olduğu gibi çiçek sepeti entegrasyonuda ciceksepeti.com ile ürün ve siparişleriniz aranızda iletişim kurmaya yarar. Easyentegre çiçek sepeti entegrasyonu sayesesinde çiçek sepetinde çok rahat satış yapabilirsiniz. Opencart tabanlı web sitenize hızlı bir şikelide kurulum gerçekleştirerek, ürünlerinizi tek tuşla pazar yerine gönderebilir, siparişlerinizi web sitenize çekebilir, güncel stok ve fiyatlarınızı çiçeksepetine aktarabilirsiniz. Bunları manuel olarak yapmak son derece zor, rahmetli ve vakit alan bir iştir. Bu noktada çiçek sepeti entegrasyonu kullanmak işlerinizi hızlandırdığı gibi cironuzun ve satışlarınızın artmasınada katkı sağlar.