Trendyolda Promosyon Oluşturma


Trendyolda kendi kampanyanızı menü altında bulunana promosyonlar - İndirim oluştur sayfasından oluşturabilirsiniz. Menüye tıklayınca karşımıza gelen kendi kampanyanı oluştur butonuna tıklıyoruz. Karşımıza kampanyamızı oluşturabileceğimiz doldurmamız veya seçmemiz gereken kısımlar geliyor. 


Sepette yüzde indirimi veya sepette fiyat indirimi seçeceğini seçerek kampanya oluşturmaya başlıyoruz. Daha sonra kampanya simi ve kampanyanın başlangıç - bitiş tarihlerini seçmememizi istiyor. Buraki kampanya ismini sadece siz görüyorsunuz o yüzden takip edebileceğiniz dilediğinizce bir isim verebilirsiniz. Bu alanları beliledikten sonra devam et butonuna basıyoruz ve Kampanya Kapsamı seçimi ekranı geliyor karışımıza. Bu alandan tüm ürünlerimize, markaya - kategoriye veya belirtilen ürünlerimize kampanya oluşturabiliyoruz. Ürünlerimizi yada kategorimizi isteğe göre belirledikten sonra devam et butonuna tıklıyoruz. 


Bu seferde karşımıza Kriterler ekranı çıkıyor. Bu alanda ilk olarak indirim kriterini belirtmemiz gerekiyor. Seçeneklerimiz; Sepet tutarı yada Adet üzerinden olmak üzere iki tane. Sepette tutarına göre indirim yapmak için Sepet Tutarı Üzerinden İndirim, yada alınan ürün miktarına göre indirim yapmak için Ürün Adedi Üzerinden İndirim seçeneğini seçememiz gerekiyor. Bu seçenekleri belirledikten sonra son aşama olarak; SEPET TUTARI - İNDİRİM TUTARI - SİPARİŞ LİMİTİ  kısımlarını doldurmanız gerekiyor.


SEPET TUTARI - İndirimin uygulanacağı minimum sepet tutarı 


İNDİRİM TUTARI - Berlilenen sepet tutarına erişince ne kadar bir indirim uygulamak istiyorsunuz. 


SİPARİŞ LİMİTİ - İndirim geçerli olacağı maksimum sipariş adeti.


Bunun hariçinde bir den çok koşul ekleme şanlıda sunuyor size trendyol. Bunun için altta bulunan yeni koşul ekle butonuna tıklayarak ve yine SEPET TUTARI - İNDİRİM TUTARI - SİPARİŞ LİMİTİ alanları doldurarak aynı kampanya içinde farklı koşullar oluşturabiliyorsunuz. Tüm bu işlemlerimizi tamaladıktan sonra ONAYLA VE BİTİR butonuna basıyoruz. Karşımıza Trendyol kampanya detaylarının geldiği ufak bir ekran çıkacak bu ekranı okuyarak DÜZENLE veya İNDİRİMİ OLUŞTUR butonunu seçiyoruz. Eğer İNDİRİMİ OLUŞTUR butonuna tıklarsak  trendyol kampanyası incelmeye alınıyor ve indirimler menüsü altındaki listeye ekleniyor durumunu buradan takip edebilirsiniz.


Sizde bu tarz kampaya modelleri oluşturarak satışlarınızı ve trafiğinizi arttırabilirsiniz, bol satışlar dileriz.