Trendyol Pusula Nedir?


Satıcı odaklı bir yöntemin paneline sahip olan trendyol partner panelinde diğer pazar yerlerinde olmayan bir çok özelliği yönetebiliyorsunuz. Genel olarak diğer pazar yelerinden ürün, satış ve basit istatistik menüleri varken, trendyol panelinde bunların çok daha detaylı kısımlarını bulabiliyorsunuz. 


Örneğin ürün bazlı çeşitli kampanyalar oluşturabilirken, yine paneliniz üzerinden bir sosyal medya fenomenine reklam vererek satış stratejisi oluşturabiliyorsunuz. Bu ve bunun gibi çok detaylı işlem ve analiz paneline sahip olan trendyol satıcı paneli rakiplerinden ayrılıyor. Belki trendyolun pazarı domine etmesine panelininde katkısı vardır. Geliştirme ve argeyede büyük rakamlar ayıran trendyol bu noktaki geliştimelerine devam ediyor. Geçtiğimiz süreçte mail yolu ve canlı bağlantılar ile trendyol partner paneli pusula özelliğini yayınlayan trendyol bir hayli işe yaracak özelliklerini kullanıcılarına duyurdu.


Trendyol Pusula Ne İşe Yarar?


Trendyol kullanıcı panelini yeni eklenen pusula özelliği panelin özelliklerini bir tık daha ileriye taşıyor. Pusula ile ürün raporları, satıcı puanı ve değerlendirmelerinizi detaylı takip edebileceksiniz.  Böylelikle reklam veya fiyat ile öne çıkarmanız gereken ürünleri rahatlıkla takip edebileceğiniz gibi değerlendirmeler ile de mağazanızın performansını görüp ona göre bir strateji uygula bilirsiniz. Pusula adından da anlayabileceğiniz gibi gerçekten size trendyol aleminde ilerlemek için bir pusula görevi görüyor. Trendyol pusula sadece reklam ve pazarlama anlamında size yön vermiyor, ürünlerin eksikleri ile de bilgi veriyor. Örneği en çok soru sorulan ürünlerinizi size gösterip ürün açıklama yeterli değil uyarısı veriyor. Akıllı algoritmasına tek sizde buradaki verileri doğru yorumlayarak ve ürünler üzerinde denemeler yaparak gerçekten iyi satış rakamlamlarına ulaşabiliriniz.