Opencart ÇiçekSepeti Pazaryeri Entegrasyonu


Türkiye de hediye ve özelliklede çiçek gönderimi alanında en tanınmış sitesi çiçeksepetin desek sanırım abatmış olmayız.


Çiçeksepetin bu alandaki müşteri potansiyelini bütün kategorilerde ürün satmak için kullanmak isteyince, bazılarımız çok yadırgadı. “Çiçek sepetinde pensenin ne işi var” gibi aslında kısmen haklıda olabilecek eleştiriler getirdi. Fakat çiçeksepeti bu eleştirilere kulak asmadan aldığı karar doğrultusunda işine odaklandı. Kategorilerini genişletti ürün gamını arttırdı, yoğun reklam ve pr çalışmaları yaptı, bu manda ciddi para ve emek harcadı. Özellikle “çiçeksepetin var var !” desem hepinizin zihninde bu cümle yankılanır ve kafanız da bir yerlere oturmmuştur. Çiçeksepetin var, var, diyerek bizde her kategoriden ürün var demiş ve kafadaki “çiçek sepetinde çiçek satılır” algısını yıktı. Bir çok kişiyi şaşırtarak e-ticarette büyük abiler olan hepsiburada ve trendyol gibi sitelere rakip oldu.


Tabi bu “abillere” rakip olmak için bir çok firmanın yaptığı şeyi yapmak zorundaydı. Çiçek satmaktan zaten alışık olduğu sistem olan pazar yeri mantığını, tüm kategorilere uyguladı. Artık çiçeksepetide bir pazar yeri.


 Çiçeksepetinde ücretsiz olarak mağaza açabilirsiniz. Bir çok pazar yerinde olduğu satış üzerinden komisyon mantısı ile çalışmaktadır. Bu yüzden satış yaptıkça para ödendiği için başlangıç maliyetini oldukça azaltmakdır. Tüm ürünlerinizi ücretsiz olarak çiçeksepetine gönderebilir ve yüksek müşteri potansiyeli ile bol satışlar yapabilirsiniz.


Easy entegre Opencart çiçek sepeti pazar yeri modülü


Çiçeksepetinde ürün satışı yapmak güzel ve karlı bir iştir ancak, buralarda satışta başarılı olabilmek için, elinizde satabileceğiniz tüm ürünleri çiçeksepetine yüklemek zorundasınız. Çünkü rekabetin yüksek olduğu siteler olduğu için hangi ürününüz ne zaman satılır bilemeyi bilirsiniz. Bu yüzden bunun için en iyi seçenek bir çiçeksepeti pazar yeri entegrasyonu kullanmaktır. Opencart alt yapısını olan kurulmuş web sitenize easy entegre çiçek sepeti modülü kurarsanız tüm ürünlerinizi seçenekleri ile beraber tek tuşla çiçek sepetine göndere bilirsiniz.  


Bir pazar yerinde ektili satış yapmak için mutlaka bir pazar yeri entegrasyonuna ihtiyacınız vardır. Ürünlerinizi ve fiyatlarınızı hızlı güncelleyebilmek, stoklarınızı doğru tutabilmek , tüm pazar yerlerindeki ürünlerinizin ve sitenizdeki ürünlerin bir biri ile entegre olması çok önemlidir. Bu yüzden tüm bu ihtiyaçlarınızı gidermek için kurulan easyentegre pazar yeri entegrasyonunda şimdi Opencart çiçeksepeti modülüde eklendi.


Easyentegre Opencart çiçeksepeti entegrasyonu ile tüm bu işlemleri kolayca tek bir tuşla yapabilirsiniz. Ürünlerinizi ve stoklarınızı otomatik güncelleye bildiğiniz gibi manuelde güncelleyebilirsiniz.


Easy Entegre pazar yeri modülünü indirin. MODÜLÜ İNDİR.