Etsy Opencart Pazaryeri Modülü


Etsy bir çok dünya çapındaki pazar yeri gibi Amerika merkezli bir pazar yeridir. 2005 yılıda kurulan Etsy pazar yerinin merkezi Brooklyn, New York, ABD’dir. İlk olarak genelde el işi ürünlerin dünya ile buluşması mantığı ile kurulan Etsy zamanla satış performansı değerlendirmeleri ile farklı alanlarda da satışa başlamıştır. Sonradan kurulmasına ve yatırımlarını geç yapmasına rağmen ilk kurulum konseptinin artısını arkasına alarak hızla büyüyen Etsy şu anda pazar payı olarak AliExpress ve Amazon ile rekabet eder hale gelmiştir.

Modülü Ücretsiz İndirmek için Tıklayın 


Etsy; satış performansı ile pazar yeri satıcılarını genel olarak memnun etmektedir. Ülkeminizde de bir çok satıcı Etsy üzerinden epey karlı satışlar yapmaktadır. Özellikle ülke para birimimiz ile dolar ve euro bölgesine yapılan satışlar aradaki ki fark yüzünden ülkemizde çok fazla karlı hale dönüşmektedir. Tabiki birde sadece Türkiye nüfusuna satış yapmak mı dünya nüfusuna satış yapmak mı sorusu düşünüldüğü zaman tabiki milyonlara değil milyarlar ile öçülen bir nüfus değerine satış yapmak herkesin hayali olsa gerek. İşte Etsy size tüm bu imkanları sunuyor.


Dünyaya satış yapabiliceğiniz bir satış platformu ile satışa hemen başlayabilir ve ürürünlerinizi bütün dünya ile buluşturabilirsiniz. Üstelik Etsy de satış yapabilmek için Türkiye de herhangi bir firma açmanızada gerek yok. Ticari bir kaydınız olmadan da Etsy de satış yapabilirsiniz. Bu gibi güzel avantajlara sahip olan bir pazar yerinde yapmanız gereken iki tane şey var hemen üyelik açmak ve ürünlerinizi Etsy pazar yerine yüklemek. Üyelik konusu  ile ilgili youtube da yüzlerce Türkçe eğitim videosu var, onlardan faydalanarak hemen ücretsiz Etsye üye olabilirsiniz. Üye olduktan sonraki kısım ise ürün yüklemek.


Opencart Etsy Modülü Nedir ?


Etsy’nin size sunduğu bu muazzam satış potansiyeli değerlendirmek için sizin yapmanız gereken en önemli şey üye olduktan sonra  ne kadar ürününüz varsa detaylı bir şekilde Etsy yüklemek. Detaylı başlıklar detaylı açıklamalar ve tüm fotoğrafları ile birlikte tüm içeriğiniz Etsy de olmalı. Netice olarak alıcıda yurt dışında olduğu ve sizinle iletişim kanalları kısıtlı olduğu için ürünü tüm detayları ile görmek isteyecektir. Ayrıca bu gibi içeriklerde ürünlerinizi Etsy de yukarı çıkaracaktır. Ürün yüklemenin gerekliliği önemli ama burada ince bir ayrıntı var. Etsye ürün yüklemek standart Türkiye deki pazar yerlerinden biraz daha zor. İlk sebep olarak tamamı Türkçe olmayan yönetim paneli ikinci sebep ise Türkçe desek alamamanız. Bu noktada yabancı diliniz varsa tabiki avantajlı olabilirsiniz ancak yabancı dile sahip değilseniz, mutlaka zorlanabileceğiniz alanlarda olacaktır.O yüzden en iyi bir Etsy entegrasyonu kullanmak olacaktır.


Opencart altyapılı bir web siteniz varsa, easyconnective tam size göre. Easyconnective Etsy pazar yeri modülünü Opencart sitenize yükleyerek web sitenizdeki tüm ürünleri içerikleri ile birlikte Etsy’ye gönderebilirsiniz. Ücretsiz demosu ile modülü web sitenize kuduktan sonra ilk ürünleri Etsy pazaryerinde hemen ücretsiz gönderebilir, ürünlerinizi hemen satışa açabilisiniz. Bu süreçte modülü kullanıp beğenirseniz yıllık lisans ile satın alabilirsiniz. Easyconnective Etsy Opencart Pazaryeri Modülü Türkiye’nin Opencart pazar yeri modülü lideri Easyentegre tarafından üretilmiştir. Yıllardır Türkiye’nin en büyük pazar yerlerine Opencart web siteleri üzerinden ulaşım ve yönetim desteği sağlayan Easyentegre’nin geliştirdiği  Etsy Opencart Modülü ile ürünlerinizi tek tıkla pazar Etsy gönderebilir, stoklarınızı otomatik olarak güncelleyebilir, Etsy mağazanısı kolaylıkla yönetebilirsiniz.

Daha fazla bilgi için Tıklayın