AliExpress Opencart Pazaryeri Modülü


Opencart 2.3.0.2 ve üstü tüm versiyonlarda sorunsuz çalışan Aliexpress entegrasyon Modülü ile tüm ürünlerinizi tek tıkla Aliexpress mağazanızda listeleyebilirsiniz.

Ürün Listelemenin yanında Ürün özelliklerini güncelleme, siparişleri Opencart mağazanıza aktarma, sipariş sonrası otamatik stok güncelleme özellikleride mevcuttur.

Modülü Ücretsiz olarak indirip Opencart tabanlı sitenize kurabilir, 15 boyunca tüm özellikleri kullanabilirsiniz.

Modül kurulumunu ocmod yapısı ile kolayca yükleyip kurabileceğniz gibi dilerseni manuel olarak dosyaları ftp üzerinden'de kurabilirsiniz.

Modül açık kaynak kodlu olup hiç bir şifreli kod içermemektedir. 


Modülü Ücretsiz İndirmek için Tıklayın





AliExpress Çinli web devi Alibaba tarafından kurulan perakende pazar yeridir. Alibaba daha çok toptan satış yapan büyük firmalar için kurulmuş bir Pazaryeri olmasına karşın, AliExpress daha çok perakende satış yapan ufak ve orta ölçekli firmalar için kurulmuş bir pazar yeridir. Temelde fima ve çalışma mantığı aynı olsada internet perakende satışının dünyada git gide yaygınlaşması ve sınır tanımaması hali ile AliExpress Alibabanın önüne geçmiştir. Amazon ile aynı mantıkta çalışması ve Alibabadan gelen ciddi bir alt yapısı olması sebebi ile son yıllarda Amazona ciddi bir rakip haline gelmiştir. Güçlü geçmişi sayesinde bir çok pazar yeri satıcısını birleştiren AliExpress satıcılarınında yeni gözdesi konumundadır. Yüksek satış potansiyeli ile ülkemizdeki satıcılarında bir hayli talep göstermesi bu konu ile doğru orantılıdır. Bu gibi avantajlara ek olarak dünyanın en büyük web sitelerinden birisi olan Alibabanın büyük mali desteği ile koltuğuda sarsılacak gibi durmuyor.


AliExpress dünya genelinde milyarlaca kişiye ulaşabilmiş bir pazar yeri iken buraya ürünlerinizi ekleyip satmak son derece mantıklı. Üstelik tüm ürünlerinizi ücretsiz listeleyebileceğiniz için başarı hikayesi yazmış binlerce satıcından birisi olmanızı engelleyebilecek tek şey kendiniz kalıyorsunuz. AliExpress de satış yapmanız için gereken iki tane şey var. Tabili ilki web sitesini açıp üye olmak. Üyelik sırasında doldurmanız gereken bazı formlar ve sayfalar var, üyelik bilgileri vs. gibi. Bunlar konusunda yardım almak için youtube kullanabilirsiniz. Bununla ilgili youtube da yüzlerce Türkçe olarak hazırlanmış video ve döküman bulabilirsiniz. Üyelik işlemlerinizi tamamladıktan sonra geriye ürünlerinizi AliExpress e yüklemek kalıyor ürünleride yükledikten sonra satışa hemen başlayabilirsiniz.

Modülü ücretsiz indirmek


Opencart AliExpress Modülü Nedir ?


AliExpress’e ürün yüklerken karşılaşabileceğiniz en temel sorunlardan birisi dil sorunu panel üzerinde Türkçeleştirilmiş kısımlar olsada yinede tamamında bu durumdan söz edemeyiz. Mutlaka Ingilizce kısımlar ilede karşılaştığınız noktalar oluyor. Bunun dışında tabi birde destek meselesi var. Ürün yüklerken belli prosedür ve aşamalardan geçiyorsunuz ve bununla ilgili olarak destek almanız gereken noktalar oluyor. Bunları değerlendirince düzgün ve hatasız ürün yüklemek için ya iyi bir yabancı dile ihtiyacınız olacak yada bunu sizin yerinize yürüten bir entegrasyona. 


Özellikle Opencart altyapılı bir web siteniz varsa AliExpress Opencart Pazaryeri Modülü kullanabilirsiniz. Sizin için en iyi seçenek bu olacaktır. Opencart web sitenize bi modül gibi kurulan Easyconnective AliExpress Opencart Pazaryeri Modülü ile web sitenizde bulunan tüm ürünleri kolay bir şekilde AliExpress’e yükleyebilirsiniz. Bir Türk firması olan ve Türkiyenin en çok tercih edilen Opencart pazar yeri modülünü üretmiş olan Easyentegre’nin çıkartmış olduğu modül sayesinde Türk personeller ile Türkçe konuşarak destek alabilirsiniz. Easyconnective AliExpress Opencart Pazaryeri Modülü sayesinde sadece ürünlerinizi AliExpress'e yüklemekle kalmıyorsunuz, modül sayesinde stoklarınız otomatik tutulurken, pazar yerinin bir çok özelliğinide paneliz sayesinde basit bi şekilde yönetebiliyorsunuz.

Daha faza bilgi için tıklayınız