Opencart Trendyol Pazaryeri Entegrasyonu


Trendyol son yıllarda adını en çok duyuran pazar yeri. 2019 da açıkladığı verilere göre tam 200 milyon ürünü satışı gerçekleştirmiş, devasa reklam bütçeleri olan arkasında Alibaba gibi bir dünya devinin olduğu muazzam potansiyelli bir pazar yerinden söz ediyoruz. Aylık 30 milyon ziyaretercisi olan Trendyol uygulaması sayesinde bir çok insalar artık internette araştırama dahi yapmadan, direkt uygulamaya gidiyor ihtiyacını yazıyor ve alıp çıkıyor.


Trendyol uygulaması sayesinde bir çok pazar yeri sahibi çok ciddi kazançalara ulaştı. Onlarca kategoride milyonlarca ürün arasında bulamayacağınız çok az şey vardır sanırım. Birde buna marka değeri eklenince bu çok ciddi dediğimiz kazançlara ulaşmak hayal olmaktan çıktı.Tabi bu kazanç noktasına gelebilmek için yapmanız gereken bazı işlemeler var. Öncelikle ücretsiz üyelik oluşturup daha sonra ürünlerinizi başlık, fotoğraf, stok, açıklama, kargo bilgileri gibi bir çok başlığı doldurarak Trendyol pazar yerine yüklemeniz gerekmektedir.

Bir çok ürünün bir çok bilgi ile birlikte trendyol pazar yerine yüklenemsi oldukça zaman alan ve meşakkatli bir iştir. Ayrıca siparişlerinizi sürekli kontrol ederek stok takibinide yapmanız gerekiyor.


Easy entegre Trendyol gitti gidiyor pazar yeri modülü


Ayrıntıları olsada Trendyol pazar yerinden ürün satmak son redece keyifli ve karlı bir iştir. Bu yüzden bizde Opencart alt yapısı ile web sitesin olan kullancılar için easy entegre open cart trendyol pazar yeri entegrasyonunu geliştirdik. Web sitenizdeki tüm ürünleri zahmetsizce trendyol pazar yerine göndermeniz sadece bir tuşa basmak kadar kolay.


easy entegre open cart pazar yeri entegrasyonunu web sitenizin için bir modül olarak kurulur kendi yönetim panelinize gelen bir menü altında tüm ürünlerinizi yönetebilirsiniz. Ürünlerinizin başlık, fotoğraf, stok, açıklama, kargo bilgilerini  open cart pazar yeri entegrasyonunu ile trendyol pazar yerine gönderdiğiniz gibi ayrıca bunları güncelleme seçeceğinde sahipsiniz. İsterseniz otomatik isterseniz de manuel olarak anlık bir şekilde tüm içeriklerinizi güncelleyebilirsiniz. Özellikle stoklu çalışan firmalarımız için çok önemli bir seçenek olan bu özellik sayesinde, bir pazar yerinde satılan ürününüz stoğu tüm pazar yerlerinde güncellenir.


Artık sizde  open cart pazar yeri entegrasyonunu entegrasyonu sayesinde ücretsiz olarak ilk ürünlerinizi trendyol pazar yerine gönderebilir ve hemen ücretsiz olarak satışa başlayabilirsiniz.


Easy Entegre pazar yeri modülünü indirin. MODÜLÜ İNDİR.