Opencart ÇiçekSepeti Modülü


Çiçeksepeti Opencart modülü, easyentegre para yeri entegrasyonları içinde yer alan bir modüldür. Çiçeksepetin Opencart modülü; çiçeksepeti yönetim panelinden yapabileceğiniz bir çok işlemi yapmanızı sağlar.


Ürünlerinizi seçenekleri ve stokları ile birlikte çiçeksepetine gönderebilir, satışlarınızı görebilir, anlık olarak stok ve fiyat günceleyebilirsiniz. Üstelik bunları yaparken başka bir yönetim paneline ihtiyaç duymadın Opencart altyapılı kendi e-ticaret sitenizden yapabilirsiniz. Easyentegra çiçek sepeti modülü, standart bir Opencart modülü yapısı ile yazıldığı için sitenizde hiç bir modülle çakışma yaşamaz. Stabil bir şekilde Opencart web sitenize entegre olur ve tüm işlemelerinizi burdan gerçerkeştirir. Bunun size tanıdığı bir diğer avantaj ise verileriniz başkalarının eline geçmemiş olur. 


İstediğiniz yerde istediğiniz zaman web sitenizden kullanabileceğiniz Opencart çiçeksepeti modülü, senelik ödeme sistemi şekinde çalıştığı için kesintisiz hizmet alırsınız. Pazar yerleri sıklıkla api bilgileri değiştirir bu yüzden tek kullanımlık aldığınız pazar yerleri modülleri sizi kısa bir süre sonra ortada bırakır. Ancak senelik ödeme sistemi sayesinde easy entegre çiçek sepeti modülü ödemeleri hem ufak ödemeler halinde yapmış olursunuz hemde, gelecek seneye bir daha yenileme yapmanız gerektiği için bizlerin size kusursuz bir hizmet yapması gerekir. Entegrasyondan mutlu olmazsanız bir dahaki seneye niye yenilesiniz ki. Bu yüzden bu tarz bir çalışma sistemi tamamen sizi korumaktadır. 


Sizde artık Opencart çiçeksepeti modülü ile satışlarınızı arttıracak verimli ve karlı bir işletme haline geleceksiniz. Üstelik kesintisiz hizmet alıp küçük ödemeler yaparak bu olumlu durumu sürekli haline getirceksiniz. Sistemimize güveniyoruz, 15 günlük deneme sürümü ücretsiz. Hemen indirip Opencart web sitenize modülü yükleyin ve ilk ürünlerinizi ücretsiz olarak gönderip satışa hemen başlayın. Modülü beğenirseniz senelik olarak satın alabilirsiniz. Tüm kurulum aşamalarında ve daha sonrasında ücretsiz teknik desteğimiz sizlerin hizmetinde.


Easy Entegre pazar yeri modülünü indirin. MODÜLÜ İNDİR.