Opencart ePttAVM Pazaryeri Entegrasyonu


Türkiyenin 2 asırlık dev çınarı olan PTT nin güvencesinde kurulan ePttAVM, bu güne kadar hiç bir sitenin ulaşamadığı noktalara bile ürün göndermekle öne çıkar. Farklı ihtiyaç ve tarza hitap eden onlarca kategoride binlerce ürünü içinde bulunduran ePttAVM, ekonomik ve kaliteli ürün mottosu ile yola çıkmıştır.


ePttAVM, asırlık tecrübesini ve devletin desteğini arkasına alarak yavaş ama emin adımlarla yoluna ilerleyen ePttAVM nin kendine özgü bir kemikleşmiş kitlesi vardır. Sadece buradan alışveriş yapan vatandaşlarımız klasik PTT düzenine alışkın ve PTT markasına güvenen vatandaşlarımızdır. 


Bir e-ticaret firmasının doğru olan her yerde, ve her e-mağazada olması gerektiğini vurgulayan e-ticaret ve dijital pazarlama uzmanları ePttAVM markasınada önem vermektedir ve e-ticaret firmalarının da mutlaka bu platformada olması gerektiğini vurgulamaktadır.


ePttAVM nin önemini ve burada olmamız gerektiğini anladık peki bunun için şimdi ne yapmak gerek? 


İlk olarak ePttAVM üzerinden mağaza açmalısınız ve size verilen dökümanları imzalayıp ePttAVM ye geri göndermelisiniz. Onay sürecinden sonra mağazanız açılacaktır. Bu son derece hızlı ilerleyen ve basit bir süreçtir. Mağaza onayı geldikten sonra mazağanız açılacak ve işte o zaman daha zorlu olan sürün yükleme süreci başlayacaktır. Zorlu diyorum çünkü ürünleri manuel tek tek tüm fotoğraf ve içerikleri ile ePttAVM mağazasına girmek zorundasınız.


Easy entegre Opencart ePttAVM pazar yeri modülü


Ancak eğer Opencart alt yapılı bir web siteniz varsa bunu yapmak sadece bir tuşa basmanız yeterli. Easy entegre Opencart ePttAVM pazar yeri entegrasyonu ile tüm ePttAVM pazar yeri işlemelerini yapmak çok kolay. Programcı ekibimizin uzun uğraşlar sonucu hazırladığı Opencart ePttAVM pazar yeri entegrasyonu kendi web sitenize aynı bir modül mantığı ile kurulur. Kurulumu ister kendiniz istersenizde uzaman ekibimiz ücretsiz olarak yapabilir. Opencart web sitenize kurulan ePttAVM pazar yeri entegrasyonu web siteniz ile tamamen entegre olarak çalışır. Tüm ürünlerinizi başka bir panele girmeden kendi Opencart web sitenizden ePttAVM pazar yerine gönderebilirsiniz. Ütelik komisyon oranlarını, kargo seçeneklerini, stokları ve fiyatları istediğiniz gibi düzenleyerek. 


easy entegre Opencart ePttAVM pazar yeri entegrasyonunun en öneli özelliklerinden biride otomatik güncelleme özelliğidir. Web sitenizden yada easy entegre pazar yeri modülü ile bağlı başka bir mağazadan satılan ürünlerin stokları otomatik yada isteğe bağlı manuel olarak ePttAVM pazar yerinden düşer yada tam tersi ePttAVM de bir ürün satıldığı zaman diğer satış platformlarında stoklarınız güncellenir.


Opencart alt yapılı bir web siteniz varsa ve ePttAVM pazar yerinde satış yapmak istiyorsanız, easy entegre Opencart ePttAVM pazar yeri entegrasyonunu hemen ücretsiz indirip modülü kurun ve yine ücretsiz ilk ürünlerinizi hemen pazar yerine gönderin.


Easy Entegre pazar yeri modülünü indirin. MODÜLÜ İNDİR.